Musik Wunder Bøgen

Odder Byfest er super glade for at præsentere:

Årets 2 navne til Musik under Bøgen 2022:
Jakob Sveistrup & Nikolaj & Piloterne

 

Jakob Sveistrup synger soul og funk som ganske få kan i dette land. Det faktum, sammen med et kompetent band, gør en Sveistrup koncert til en oplevelse.

Med en stribe udgivelser i bagagen samt mange år på de skrå brædder, har Jakob fundet sig selv musikalsk. Repertoriet tæller numre fra samtlige af hans albums, både de danske og engelsksprogede. Herunder runder han et par af sine absolutte yndlingsnumre, som fortolkes med respekt for originalerne.

Jakob Sveistrup blev selvfølgelig kendt i 2005, da han vandt det danske melodi grandprix med “Jeg tænder på dig” og efterfølgende flot repræsenterede Danmark i Eurovision.

 

Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album “Piloter” leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 31 gange rundt om solen.

De 33 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier. Historier, der vil blive fortalt i et ‘greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog, når Nikolaj sammen med et skarpt hold af Piloter spiller en række koncerter landet over i 2022

 

Pris kun kr. 100 for voksne – gratis adgang for børn (under 12) i følge med voksne
Du køber bare din billet i døren på event-stedet.

Det er helt ok at medbringe mad hjemmefra – Drikkevarer skal købes på pladsen
(Drikkevarer må derfor ikke medbringes)

 

Se mer her: https://fb.me/e/1xnu54x94