garden party - festtelt

her er der sjov og ballade

I Odder Gardens telt er der musikaktiviter for børn  og musik for børn, unge og mennesker i alle aldre!

I dette telt kan du høre musik fremført af børn og unge, talentfulde upcoming musikere såvel som  professionelle musikere – og har du lyst til at være med, indbyder vi til en gratis smagsprøve på stomp, trommerkorps og blæseorkester lørdag formiddag.

44826471_2388613771165488_7665461392845045760_n
20664767_1830328446994026_2230010623527993653_n

her spiser du godt - maden kommer fra:

skjaldekroen

Skjaldekroen har lavet maden, og det er garderne selv samt lokale frivillige der står for serveringen! Vi har både traditionel dansk mad, vegetar- og veganervenlig mad, det lette og det tunge – og lidt til den søde tand!

hvornår sker der noget i telet?

Program fredag

17:15
odder garden

Her spiller Odder Garden! Kom og hør Danmarks 4. bedste Harmoniorkester og Trommekorps fra 17-19, hvor Garden giver den gas med Stevie Wonder, filmmusik og alle de gamle klassikere!

20:00
John Mogensen LIVE

Er du til fest, fællessang og dans? Og er du til hitmageren John Mogensen og de glade hits, der sætter fut i fejemøget? Så kom og vær med, når John Mogensen Live indtager scenen kl 20-22

22:00
natmad

Nyd Skjaldekroens varmende linsegryde til natmad som afslutning på en festlig eftermiddag og aften!

Og lørdag er endnu bedre

program lørdag

11:00
kom og stomp

Er du mellem 1 og 99 og har du rytme i kroppen? Så kom og stomp med Odder gardens seje kaptajner og tambourmajor, der kan få musik ud af hvad som helst – en kost, en spand, en trekant, en mand…

11:40
Kom og blæs

I Odder Garden spiller store og små sammen i en skøn forening, og derfor har vi altid plads til nye musikanter i alle aldre. Har du lyst til at snuse til blæserorkesteret eller bare prøve at trutte i en trompet, så kom til vores gratis blæserintro med de seje gardere – for alle fra 7 år og op!

12:15
kom og trom

Trommekorps skal der også til, og selvfølgelig skal alle have lov at slå på tromme for Odder Byfest. Det kan du få lov til i Gardens telt, hvor trommekorpset står for intro til grundlæggende rytmer for alle fra 7 år og op!

12:45
frokost

Smag Skjaldekroens lækre retter ovenpå de musikalske udfoldelser.

14:00
victoria

Kom og hør et af Odders største sangtalenter give den gas, når Victoria går solo! Til daglig synger Victoria med 2 bands i Odder Musikskole, hvor hun har sunget solo siden hun var 9 år. I dag kan du nyde hendes smukke vokal i lækre, bløde pop- og jazznumre, der tæller både covers og egne kompositioner.

14:25
melodisk marimba

I pausen mellem Victorias to sæt kan du læne dig helt tilbage til skønne marimbatoner fremført af Odder Gardens tambourmajor Ea.

15:30
odder garden

Oplev Odder Gardens forrygende DM-program, som vandt både en et sølvdiplom og fjerdeplads (harmoniorkester) og et gulddiplom og en fjerdeplads (trommekorps).

18:00
overtal af rød

I Garden Party præsenterer vi helt ung og upcoming musik – her med KME-bandet Overtal af Rød

20:00
potter's jig

Vi slutter festen af med forrygende irsk folkemusik, der lægger op til dans og fest for både unge og gamle!

Our Local

musik i garden party-teltet

John Mogensen Live

“Er du til fest, fællessang og dans? – Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere?

Så er JOHNMOGENSENLIVE.DK lige noget for dig.

Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! – og bandet er en flok særdeles solide musikere.

De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til JOHNMOGENSENLIVE.DK

bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”

potter's jig

Livsglad musik med inspiration fra det irske, skotske og engelske. Tilsat strejf af pop og jazz og egne krydderier.

Potter’s Jig formår altid at sætte gang i Odder Byfest!

Overtal af rød

De danske musikefterskoler er der, hvor ny dansk musik spirer og de helt store navne møder hinanden før de endnu ved, hvad fremtiden bringer. Kom og oplev Overtal af Rød, der blandt de talentfulde medlemmer tæller Odder Gardens egen Anielka – hør dem før din nabo!

Bandet skriver om sig selv: Overtal af Rød er et ungdomsband, som sammen deler en kærlighed til musik. Med vores musik, elsker vi at omarrangere numre til hvad, vi mener, er mere dynamiske og rytmisk/melodisk spændende versioner. Vi har også i tidens løb selv komponeret eget musik. Vi leger med at kombinere soul, rock og pop, som kommer godt til udtryk i os og i vores musik.

odder gardens harmoniorkester

Sidst Odder Garden deltog i DM, var vi inde i en blæserkrise og kunne med så få aktive blæsere slet ikke stille op i disciplinen harmoniorkester. Det er vi glade for og stolte over at kunne i dag, hvor I vil opleve et lille, men vågent orkester, der illustrerer Odder Gardens udvikling fra sidste DM, hvor vi stillede med et stærkt trommekorps men uden harmoniorkester, til i dag hvor vi stiller op med et stærkt socialt og sammenspillet fællesskab præget af spilleglæde og højt humør.

trommekorps

Oplev Odder Gardens trommekorps, der netop  har forsvaret sin titel af Danmarks fjerde bedste trommekorps ved DM i Bygarder.

I årets DM nummer har dirigient og komponist Morten Hougård Mejlbjerg sørget for både tekniske og musikalske udfordringer for trommekorpset ved at kombinere rytmiske elementer fra Alex Vargas og Gulddreng med inspiration fra både pop, techno og klassisk slagtøjsmusik, som fx Pace Percussion. Så glæd jer til et rymisk festfyrværkeri!

Odder Gardens Åbne Scene

I Odder Garden har unge ansvar for de yngre, og alle har en vigtig rolle at spille. Der er plads til alle, der ønsker at være en del af det musikalske fællesskab, og der er brug for alle, når garden skal spille koncerter og gå march. Samtidig har Garden høje musikalske ambitioner, som vi præsenterer jer resultatet af i Garden Party teltet.

 

Netop vores bidrag til den frie konkurrence viser ånden i Odder Garden på en særlig måde, for her er selv de alleryngste gardere med på scenen, og selve musikken er skabt af Gardens musikalske ledere Morten Hougård Mejlbjerg og Thomas Ingemann på baggrund af gardernes egne skøre ideer og fantasifulde indfald. Så her kommer en tosset historie om ”Ida, der er Home Alone” og sætter afsted for at finde John Williams – eller var det Darth Vader, eller måske hendes far? Resultatet er Odder Gardens humoristiske hyldest til filmkomponisten og legenden John Williams, som i år bliver 90!

Afspil video

Check it out

smagsprøve

Overtal af Rød fortolker her Ed Sheerans Make It Rain

Afspil video

Check it out

smagsprøve

Odder Gardens Harmoniorkester her fanget til DM af Trommekorps TV – spol til 4:32:19!